myplayground.blogg.se

Snälla låt denna febriga sjukdom försvinna fort, det är inte roligt att vara sjuk.

Kategori: Livet

Jag har äntligen kommit ur sängen, så nu sitter jag här och tittar på the blur eller smallvill va det nu heter. Jag behöver tipps på vad man kan göra hemma när man är sjuk! 
 

Jag har redan fixat naglarna, aktiverat Snobben med lite sök lekar och jag har till och med tvättat. Så nu har jag inget att göra. Kanske inte så kul för er att lyssna på men jag ska nog samla lite inspiration till bloggen ett tag och se vad jag kan hitta på för roligt. :)

Sjuk

Kategori: Livet

Nu är jag sjuk igen, super tråkigt! Men försöker ta det lugnt och inte anstränga mig så det går snabbt över.

Hur gör ni när ni har skrivkramp?

Kategori: Livet

Jag har inte skrivkramp just nu men det är ju något alla som bloggar upplever någon gång! Så har ni Tipps och trix för att ta sig runt det får ni gärna kommentera här.
 

Åh va mätt jag är!

Kategori: Glad

Första försöket

Kategori: Nail art

Äntligen!

Kategori: Glad

Denna ska jag lusläsa med en härlig kopp kaffe. Det är min favorit kopp på bilden, kanske inte snygg men perfekt för min hand att hålla i.
 

Snobben

Kategori: Snobben (hunden)


 
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Kategori: Glad

Hoppas ni har sovit lika gott som mig, älskar nya lakan och torktumlade täcken och kuddar! Min allergi besvärar mig som minst när allt är bytt och torktumlat.
 

Idag kommer bli en toppen dag! Ska hem till en kompis som bor tillfälligt på Linegatan här i Göteborg, toppen att slippa åka massa buss och spårvagn för att komma till mysiga affärer och resturanger. Då kommer jag även träffa min valps halvbror igen och deras andra hund som bara är så underbar! (har inte fått hem valpen ännu)
 
Idag så ska jag njuta av stan och i morgon blir det att fixa i ordning i köket. 
 

Fredags mys!

Kategori: Glad

Jag älskar fredagar! Detta är min och min sambos dag, vi äter gott och umgås. Det är så skönt att ha en dag som bara är våran dag så vi kan rå om varandra.
 

Jag har startat bakmaskinen så vi har nybakat bröd till maten i kväll, torktumlat sängkläderna för att bli av med alla kvalster och bytt sängkläder. Nu är det bara att plocka upp i vardagsrummet så vi slipper göra det precis innan maten. Jag sitter och funderar på vad man ska äta, tacos kanske eller något nytt roligt.
 

Mina listor

Kategori: Add

 
Fick ett tips av en nära vän här om dagen, hon har add och eftersom jag antagligen har det oxå så ska jag testa några av hennes tips.
 

Jag väntar ju på att få hem en valp om ett par veckor och det är en massa att göra tills dess. Så min vän sa till mig att göra olika listor på vad som behövs göra här hemma. Jag har nu satt mig ner och skrivit listor det blev två stycken. Jag hoppas bara att det blir enklare att få alt gjort. Jag kommer att uppdatera dessa allt eftersom saker blir gjort.
 
Mitt fina anteckningsblock! Alltid roligare om man trivs med omslaget.
 
 
 Fixa listan

Här va det tomt

Kategori: Add

Det va ett tag sedan jag uppdaterade nu, har haft så mycket att göra det senaste och hinner inte riktigt med allt som jag vill göra.
 

Jag har fortfarande problem med min arga sida. Min sambo säger att jag blir svart i ögonen och har döden i blicken.  Men jag hoppas att det försvinner det är ju inte sån jag är egentligen. 
 
Jag har haft en massa annat kul för mig, Emma min kompis från gymnasiet är tillbaka i Göteborg så nu händer det en massa saker hela tiden! Vi har varit på stan ett par gånger och så har vi vart på frölunda torg. Hon lyckats få ut mig två gånger dessutom på pub, vilket har varit super roligt! Jag är så lad över att hon är här nere igen!

Mina nya snygga skor!

Kategori: Glad